Work and Holiday Visa - the dreams do come true!

Agencja edukacyjna i migracyjna. Licencjonowany agent migracyjny, MARN: 1277981

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/darwin/ftp/workandholiday/templates/gk_publisher/lib/framework/helper.layout.php on line 115

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/darwin/ftp/workandholiday/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275

By aplikować o Work and Holiday Visa do Australii będzie trzeba spełnić m.in. następujące warunki:

  • posiadać wystarczające fundusze na pobyt w Australii, by praca nie była celem wyjazdu (udowodnienie $5000 dolarów australijskich);
  • posiadać wystarczające fundusze za zakup biletu powrotnego na koniec pobytu;
  • znać język angielski na poziomie nie niższym niż functional, czyli otrzymać co najmniej 4,5 punktów z każdego komponentu egzaminu IELTS;
  • nie być karalnym;
  • nie mieć większych problemów ze zdrowiem;
  • być studentem na co najmniej drugim roku lub mieć ukończone studia;
  • otrzymać tzw. a letter of support from your government, czyli mieć odpowiednie referencje od swojego rządu by aplikować o wizę Work and Holiday (subclass 462).
  • Gość - seryjny_wcinacz_bigosu

    Mam pytania co do warunków:
    1. Czy pieniądze na zakup biletu lotniczego muszą być osobno niż te na przeżycie w Australii? Czyli czy poza 5000$ muszę wykazać kolejny 1000$ na lot?
    2. Czy inne certyfikaty, np CAE wystarczą?
    3. Na pewno tak, ale dopytam - tytuł inżyniera wystarczy?:)

    0 Lubię Krótki URL:
Dodaj komentarz